Şamdan Garden Brunch

Pazar sabahı bundan sonra brunch keyifinin Etiler'deki adresi Şamdan Garden'da çok keyifli bir etkinlikteydik. Bi Mutfak İki Şef Özlem Mekik Şef  ve Ayvaz Akbacak Şef ile tanışıp sohbet ve tatlı atışmalarıyla çok keyifli bir gün geçirdik. Şamdan Garden bu haftadan itibaren pazar günleri 40 tl ile brunch keyfini yaşamak için uygun bir mekan. Ayrıca Şamdan Garden 11 den sonra yemek servisiyle kapılarını misafirlerine açacak. Aşağıda menü bilgilerini bulabilirsiniz.


 


                   Şamdan Garden Etiler’de her pazar kahvaltı rüzgarı…

   Bi Mutfak İki şef’in şefleri Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak moderatörlüğünde Şamdam Garden Etiler’de blog ve yemek yazarlarına kahvaltı düzenlendi.

18 Ocak 2015 Pazar günü, Bi mutfak iki şef in ünlü şefleri Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak moderatörlüğünde Şamdan Garden Etiler’de Türkiye'nin önde gelen blog ve  yemek yazarlarına  özel bir kahvaltı düzenlendi.  Buluşmada  Şamdan Garden'ın yeni kahvaltı konsepti tadımı gerçekleştirildi. Şef Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak tarafından, bu lüks kahvaltının içeriği anlatıldı. 

İstanbul'un en gözde semtlerinden Etiler'in marka yeme  içme mekanı ŞAMDAN, Pazar günlerine özel sabah kahvaltısı  için, artık ŞAMDAN GARDEN bölümünde misafirlerini ağırlayacak. 

Nispetiye caddesinin üzerinde, Etiler'in merkezinde bulunan ünlü mekanda Pazar sabahı 10:00-12:30 arası servis edilecek lüks serpme kahvaltı konseptinin fiyatı sadece 40 TL olacak. 

Tamamen Türk kahvaltısı konseptinde sunulan ve 40'a yakın çeşit ürünün bulunduğu kahvaltıda, özel şarküteri tabağında jambon, salam, dil söğüş ve pastırma bulunuyor. Zeytin çeşitleri, Gemlik’ten getirilmiş zeytinyağı içerisinde sunulan özel kırma ve sele zeytinden oluşuyor. Zengin peynir tabağında, Ezine peyniri, Tonoz tereyağı, gurme kaşar ve tel peyniri gibi ürünler lezzet severlerle buluşuyor. Organik ev yapımı reçeller, Mini tam buğday ekmekleri, taze simit, ev yapımı poğaça, açma gibi hamur işi ürünleri,  menemen, hellimli ızgara sucuk, gurme sigara böreği, taze çay ve pek çok leziz kahvaltılık ürün size Şamdan Garden Etiler’de lezzetli ve keyifli bir pazar sabahı vadediyor. 

Şamdan Garden'da hafta içi ve hafta sonu her gün öğle yemeği de yiyebilirsiniz.  Bi mutfak iki şef in ünlü şefleri Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak, Şamdan Garden kalitesiyle misafirler için öğle yemeklerinde tercih edebilecekleri şu lezzetleri önerdi:

Çıtır karides :8 TL
Beef Salata: 28 TL
Makarna çeşitleri: 10 TL - 25 TL arası


 



Bi Mutfak İki Şef  Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak tarifiyle kahvaltılık acuka tarifi…

Acuka
Malzemeler
6 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı domates salçası
1 su bardağı ceviz
1 su bardağından biraz az ekmek içi ya da galeta unu
4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tutam karabiber
1 tutam kırmızı pul biber
1 Çay kaşığı kimyon
1 Çay kaşığı kekik
1 tutam nane
1 Çay kaşığı yenibahar

Hazırlanışı:
Tencereye zeytinyağını, biber salçasını, domates salçasını koyun. Salçaların kokusu çıkana kadar kavurun. Cevizi robottan geçirin. Sarımsakları rendeleyin. Bir kabın içine tüm malzemeyi koyun ve iyice karıştırın.


Şamdan Garden Etiler rezervasyon için : 0 212 257 03 24















Yorumlar

Yorum Gönder