Kalbur Et Kebap



Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak'la Kalbur Et Kebap Blogger Kaz Tadım Etkinliği
 Bimutfakikisefin ünlü ÅŸefleri Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak'la lezzet turları büyük bir hızla devam ediyor. En özel ve lezzetli mekanları keÅŸfe çıkan ünlü ÅŸefler Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak, bu sefer Ä°stanbul AtaÅŸehir/ Åžerifali'de bulunan Kalbur Et Kebap'ta Ä°stanbul'un ünlü bloggerlarıyla çok özel yemeklerin tadına baktı. Kalbur Et Kebap'ın özel olarak Kars'tan getirttiÄŸi kaz etlerinin lokum gibi piÅŸmesiyle hazırlanan , kaz suyuyla piÅŸirilmiÅŸ bulgur pilavı bloggerlar tarafından çok beÄŸenildi. Erkek kuzu satır etinden hazırlanmış Adana Kebap, Kars usulü içli köfte, patlıcan salatası, kuru patlıcan dolması, çiÄŸ köfte ve güveçte kaşık mantısı yiyenlerden tam not aldı. Gece, özel kesme dondurmayla sunulan fıstıklı katmer ve kireçte bekletilmiÅŸ kabakla hazırlanan tahinli kabak tatlısıyla lezzete doyularak sonlandı.
Kalbur Et Kebap Hakkında ;
20 yıllık restaurant işletmeciliği deneyimiyle yeni bir marka yaratan Metin Akdemir, Kalbur Et Kebap'ı, Turizm Bakanlığı onaylı 1. Sınıf Lokanta sertifikasıyla, büyük bir hızla değişen ve gelişen Ataşehir beldesinin Şerifali lokasyonunda kurdu.
150 kiÅŸilik kapalı, 250 kiÅŸilik açık alandan oluÅŸan kapasitesi ve profesyonel iç mimarisiyle huzurlu bir ortamda, keyifli bir sohbet eÅŸliÄŸinde en kaliteli  ve özel et ve kebap çeÅŸitlerini yiyebileceÄŸiniz mekanın sloganı,"Kalbur'da, günün keyfini yaÅŸa" .  
Adres: Åžerifali Mh. Turcan Cd. Atabek Sk. No 25 Ãœmraniye - Ä°stanbul  
T 0216 594 54 91 - 92 F 0216 594 54 93 e-mail : info@kalburet.com

    Ãœmraniye Åžerifali'de harika bir restauranta konuk olduk. İçeri girdiÄŸiniz anda dekorasyonu ve ferahlık hissi veren yüksek tavanı ve ışıklandırmasıyla göz alıcı bir restaurant. Her yerde bulunan televizyonlardan ligtv seyredilebiliyor. ArkadaÅŸlarla futbol akÅŸamı yaparken harika mezelerin ve kebapların tadına bakılabilecek fiyatları ile diÄŸerlerinden ayrılabilecek özel bir restaurant. Ayrıca çocuklu aileler için çocuk odasının bulunması ayrı bir artısı. Araba ile gidecekler için vale hizmeti de bulunuyor.




     ÇiÄŸ köftenin acısı kıvamında çok lezzetliydi. Kesinlikle denemesi gereken lezzetlerden.







     Bir Ä°zmir'li olarak Ä°stanbul'da lokum gibi bu kadar lezzetli bir enginar yemek beni mest etti.



     Patlıcan hastası bir insan olarak yalnızca patlıcan ezmesi yiyebilirdim. Bu kadar lezzetlisini her zaman bulamazsınız. Kesinlikle denenmesi gereken bir meze.



     Lahmacunun hamuru incecik, çıtır çıtır, malzemesi bol harika bir lezzetti.


     Bu kocaman lahmacun ne kadar diye sorarsanız. Yalnızca 5 tl. Hem lezzeti hem fiyatı harika. Kesinlikle deneyin.
 

     HaÅŸlama içli köftenin malzemesi bol tadı harikaydı.

 
   Mantı tek kaşığa 40 tane sığabilecek ÅŸekilde minik minik ama harika bir lezzetti. kesinlikle tavsiye edilir.

    Satır Adana Kebap kesinlikle uzun zamandır yediklerim arasında en iyisiydi. Satır kıymasının lezzeti çok üst düzeydi. Kesinlikle denenmesi gereken alışkanlık yapacak bir lezzet. Ayrıca porsiyon fiyatı çok uygun 22tl.

     Kaz eti bu mevsime özel bir lezzet bence kaçırmayın gerçekten tadılması gereken bir lezzet.


      Lezzetiyle sizi ÅŸaşırtacak bir fıstık şöleni. Daha öncede defalarca yememe raÄŸmen fıstığın bu kadar bol kullanıldığı ve lezzetin bu kadar yoÄŸun olduÄŸu baÅŸka bir katmer yemedim.

     Sonuç olarak mezeleri ve satır Adana kebabı için muhakak tekrar ziyaret edeceÄŸim bir restaurant. Kesinlikle tavsiye ediyorum.  


Yorumlar