360 EAST MODA


Ramazan Ay'ı boyunca sunulan iftar menüsü

      Kadıköy, Moda, Haliç ve Boğaz’ın görüntüsü ile nefes kesen panoramik İstanbul manzarası eşliğinde leziz yemeklerin keyfini yaşayın. Türk lezzetlerinden yola çıkarak hazırlanan, farklı ve yaratıcı meze çeşitlerinin yanı sıra, dünya ve Türk mutfağından tatlar bulabileceğiniz 360istanbul East’i öğle veya akşam yemeği için ziyaret edebilirsiniz. Yurtdışından ünlü sanatçılar ve DJ’ler konuk eden 360istanbul East, haftasonları gecenin ilerleyen saatlerinde dans müziği ve canlı şovları ile Club’a dönüşüyor. Açık hava terasında bulunan restoranının yanı sıra, yüzme havuzu bölümünde yemek ve içki servisi veriyor. İster havuz başında 360istanbul East’in lezzetleri ile yemeğin keyfini çıkarın, ister enfes kokteyllerinden yudumlayın.
    
    Mekan bence Kadıköy'ün en iyi manzarasına sahip restauranttı. Zaten hangi 360 a giderseniz gidin mekanların manzarası sizi çarpıyor. Bence manzara sohbet ve yemek üçlemesinin tadının en iyi çıkarılabileceği mekanlardan biri. Mekanın yöneticiliğini Uğur Özsomer Bey üstlenmiş. Kapıdan girişten itibaren çalışanların güleryüzü ve ilgisiyle karşılaşıyorsunuz.  Mekan 3 kısımdan oluşuyo. Birinci kısım yemek salonu ikinci kısım yemek salonunun devamı balkon kısmı ve en çarpıcı bölüm havuz başı. Havuz başında  bir bar bölümü mevcut. Kendi adıma konuşmam gerekirse bundan sonra Kadıköy'deki toplantı veya buluşmalarımı yapabileceğim harika bir mekan. 

Adres

Caferaga Mah. Albay Faik Sozdener Cad. No: 31 Kadikoy ISTANBUL

+90 216 542 43 50 - 51
+90 530 789 0 360

360east@360istanbul.com


Kadıköy'ün en güzel manzaralı restaurantı desem abartmış olmam diye düşünüyorum.



Leziz iftariyelikler


İmam Bayıldı ben de bayıldım bu yemeğe..


Akşam manzara ayrı bir güzel.


Badem çorbası file badem ile servis ediliyor. Osmanlı mutfağına has özel bir lezzet.


Pastırmalı yaprak sarma Ramazan a özel..


Hünkar Beğendi ye incir ve badem çok yakışıyor. Kesinlikle mükemmeldi.


Acem pilavı eşliğinde tandır. Denenmesi geren özel bir lezzet.


Karışık tatlı tabağında yok yok. Vişneli ekmek kadayıfı, baklava, sütlaç, güllü dondurma ve kaymaklı kayısı. Hepsi birbirinden lezzetli ama özellikle güllü dondurma Ramazan için iyi bir seçim olmuş.  


Uğur Özsomer Bey oğlumuz için özel bir alkolsüz kokteyl hazırladı ve oğlumuzun kalbini fethetti. Eve döndüğümüzde oğlumun ilk sorusu Uğur abiye ne zaman tekrar gidicez oldu. Yemek sonrası havuzbaşında içeceğimizi yudumlarken on beş günde bir yapılan tango gecesine de denk geldiğimize memnun olduk.

Ambiansı, kalitesi ,servisi ve lezzetiyle iftar için gidilebilecek en iyi mekanlardan biri kesinlikle..

Yorumlar