360 İSTANBUL SUADA CLUB


      Tarçın Events'in davetiyle 360 Suada'yı tanıma fırsatı bulduk. Mekan Suada'nın üst katında üstü açık harika bir konumda bulunuyor. Mekanın dekorasyonu sizi bir tatil beldesinde hissetiriyor. Denizin ortasında bir adada yanınızdan gemiler ve motorlar geçerken eşsiz İstanbul manzarasında güzel bir yemek yemek paha biçilmez bir olay. Ben Fenerbahçe spor klubünü destekliyen biri olarak her zaman Galatasaray'a ait Suada'yı kıskanmışımdır. 360 Suada'yı görünce bu kıskançlığımın katlandığını itiraf ediyorum. Mekana ilk girdiğimizde bizi Uğur Özsomer Bey karşıladı, bütün gece boyunca ilgisini ve bilgisini bize aktardı. İnsan ilişkilerinde bu kadar iyi, işini bu kadar severek yapan bir yöneticiyi tanımak bile gecenin ayrı bir kazanımıydı. 

Adres

GALATASARAY Adası Kuruçeşme ISTANBUL


+90 212 263 66 23


suada@360istanbul.com




Manzaranın etkiliyiciliği yemeklerin tadına tad kattı.



360 Suada Istanbul'un şefi Erdem Kahraman, Food-Art Festivali için hazırladığı özel menüsü ile ana yemek kategorisinde birincilik ödülü kazandı.Bu sene, "Ben Bu Sanatı Yerim" sloganıyla düzenlenen Food-Art festivalinde, 22 restoranın şefi arasında düzenlenen yarışmaya katılan şefimiz Erdem Kahraman,  "Zeytin Dumanlı Dana Kaburga, Pancar Konfi, Yeşil Zeytin Risotto" yemeğiyle birinci oldu.


Blogger dostlarla harika bir akşam geçirdik..


Kokteylde de çok iddialılar..


Kavun beyaz peynir dondurma ilginç bir fikir ve lezzet denenmeli.


Karides Ceviche muhteşemdi..


Tahin soslu Közde patlıcan mutlaka denenmeli..


Kinoalı salatasına bayıldıkol nar ekşili ve hindiba yapraklı..


Güveçte ahtapotlu kuru fasulye benim favorimdi. Ahtapotun fasulyeye bu kadar lezzetli olabileceğini tahmin etmek imkansız. Doyumsuz bir lezzet diyebiliri. Gecenin yıldızı olarak parladı. Muhakkak denenmeli.


Zeytin Dumanlı dana kaburga mekanın ödüllü yemeği. Görsellik ve sunum olarak muhteşem bir yemek.


Gecenin sonunda gelen katmer çok hafif ve başarılıydı. Lezzetine doyamadık.

Yorumlar

Yorum Gönder