ÖZLEM MEKİK İLE GÜNÜMÜZ LEZZETLERİ


     Şef Özlem Mekik in yemek kitap lansmanı sahibi olduğu Ziyade Fasıl da büyük bir organizasyonla gerçekleşti. Alfa Yayınları'ndan çıkan kitapta günümüzde restoranların menüsünde yer alan hepimizin sevdiği lezzetlere yer verilmiş.
       Lansman gecesinde davetliler Ziyade Fasıl'ın özel lezzetleri ve canlı şovlarıyla buluştu. Özellikle Özlem Mekik'in de içinde bulunduğu davul şov muhteşemdi.  
       Özlem Mekik İle Günümüz Lezzetleri kitabı gecenin ilerliyen saatlerinde davetlilere dağıtıldı. Kitabı ilk elinize alıp incelemeye başladığınızda iştah açıcı resimler, tariflerdeki iyi anlatım göze çarpıyor. Kitap daha önce yemek yapmamış biri olarak benim dahi ilgimi çekti.


Lansman gecesinin süprizlerinden biri Kit ti. Kara Şimşek dizisinin orjinal arabası Zayade Fasıl'ın kapısında sevenleriyle buluştu.  


 
  
     200 davetlinin katıldığı bu gecenin sunuculuğunu sevgili Okan Karacan yaptı.Özlem Mekik'in yaptığı konuşma herkesi çok duygulandırdı. Şu anda ikinci baskısı çıkmaya başlayan kitap umarım daha bir çok baskıya ulaşır. 


Sevgili Oya Emerk bloggerları temsilen çok anlamlı bir konuşma yaptı.




Fasıl, Davul şov ve Dans gösterileri muhteşem ve eğlendirici. Benim gibi yerimden kalkmayan bir insan bile ortaya atlamamak için kendimi zor tuttum. Gelen davetliler kendilerini şovların ritmine kaptırdı. Davetliler inanılmaz eğlenceli ve keyifli bir gece geçirdi. 















Ziyade Fasıl Menüsü

Restoranımızda “Fix Menü” uygulanmakta olup, içecek alternatifi olarak Limitli (2 Kadeh) veya Limitsiz Yerli İçkili menü alternatifleri bulunmaktadır.
Cuma ve Cumartesi günleri sadece Limitsiz Menü alternatifi uygulanmaktadır.

Fix Menü içeriği:
  • Meze:                  14 Çeşit Soğuk Serpme Meze
  • Ara Sıcak:           Pazı Sarma ve Special Sigara Böreği,
  • Ana Yemek:       Hünkar Beğendi,
  • Tatlı & Meyve:   İrmik Helvası

Fix Mönü’ye dahil olan içecekler: Yeni Rakı, Kavaklıdere Şarap (Dikmen ve Kavak), Efes Pilsen ve Meşrubatlar

ZİYADE FASIL ADRES

Yazmacı Tahir Sokak No: 22 34740 Sahilyolu Suadiye İstanbul


Rezervasyon ve Bilgi İçin:


0 533 293 58 83
0 216 410 90 61



Sihirli spatula nın muhteşem pastası..


Bu lezzet dolu gecenin şefleri..
“Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri” kitabının tanıtım gecesi sonunda, sponsorlar tarafından davetlilere günün hatırası özel armağanlar sunuldu. Lansman gecesinin hediye ve sunum sponsorları; Home Sweet Home, Alfa kitap, Uba Foto, Bizim yağ, Atamer tekstil, Konfeti Gold, Altınbaşak Mutfak eşyaları, Lava, Sihirli Spatula, Modalı Gıda, Çiçeğim Çiçekçilik, Harf Ajans, Dna Chiefs, Golf Maraşım Dondurma, Gurupinox bıçakları, Ziyade Fasıl, Hollywood produksiyon, Onka medya idi.

Yorumlar