NG GÜRAL SAPANCA


     "Her konuğumuzu, tek konuğumuz gibi ağırlarız!" hizmet felsefesiyle çalışan NG otelleri dinlenmek, yenilenmek, keyifli bir tatil geçirmek ya da iş toplantılarından maksimum verim almak isteyenlere bu felsefeyle hizmet sunmakta. Otellerinin hizmet kalitesi misafir tercihlerinin yanı sıra bağımsız kuruluşlar tarafından belgelenmiştir. Grubun ilk 5 yıldızlı oteli olan NG Sapanca bugün Türkiye’nin 7 kalite belgesine sahip tek oteli olma özelliğini taşımakta.

     NG Hotels, size benzeri olmayan, tekrar tekrar yaşamak isteyeceğiniz bir konaklama vaat ediyor. Konaklama sebebiniz ister tatil, ister iş toplantıları olsun, NG otellerinde kendinizi otelin tek konuğu gibi hisseder ve evinize dinlenmiş, yenilenmiş olarak dönersiniz.

     Çalışanlarla yaptığımız sohbetlerde devamlı bağımsız kuruluşlar ve Güral ailesinin fertleri tarafından çok sıkı denetlendiklerini ve bu denetlenmenin kaliteyi getirdiğini öğrendik. Çalışanlardan güler yüz eksik olmuyor. Kapıdan girdiğiniz anda pozitif havayı hissediyorsunuz. 

    Otel genelinde yarım pansiyon hizmet veriyo yani sabah kahvaltısı ve akşam yemeği. Otelin loby bölümünde koridorda öğleden sonra çay saati yapılıyor ve konaklayanlara birbirinden lezzetli unlu mamüller çay ve kahve eşliğinde sunuluyor. Otelde havuz başı öğlen yemeği alınmak istediğinde (ekstra ücrete tabi) çeşitli lezzetli seçenekler mevcut. Odalar çok rahat geniş ve ferah. Odalarada çok rahat iki yatak, büyük bir televizyon, oturma grubu, çalışma masası ve çeşitli aydınlatma mevcut. Oda hizmetlerinin yastık menüsü bulunmakta. Yastık menüsü ortapedik, küştüyü, sert yastık gibi seçeneklere sahip. Banyo çok büyük değil. Tuvalet ve kullanışlı büyük bir küvete sahip. Yastığımı değiştirmek için oda servisini aradığımda kısa sürede isteğimin yerine gelmesi benden olumlu not aldı. Odalarda gün içinde yapılan temizliklerde çok itinalı. 

     Otelin içinde 30 derece ısıtılmış biri spa içersinde bulunan üç havuz bulunmakta. Otelin dışında üç büyük havuz bulunuyor. Spa da buhar banyosu, 60 ve 110 dercelik sauna, hamam, macera duşları (çok eğlenceli yağmurlama başlıyor çeşitli işiklandırmalar ve ses efektleri eşliğinde ardından buz gibi bir final) ve buz şelalesi bulunuyor. Bu havuzlara çıkış ön kapıdan olduğu için biraz sıkıntı yaşasakta otel görevlileri görüşlerimizi dikkate alarak ilerisi için bir çözüm yaratılmaya çalışılacağını belirttiler. Havuzlardan birinin yanında çocuk havuzu bulunuyor. Diğer bir havuz ise yüksek kaydırakların bulnuduğu bir çok kişinin eğlence için tercih ettiği bir yer. Havuzların yanı başında hamaklar konumlandırılmış. Yüksek ağaçların arasında gölgede huzuru buluyorsunuz ve hamaktan hiç kalkmak istemiyorsunuz. Hamak sayısı biraz az bu yüzden insanlar hamakları kullanan diğer konaklayanlar bir müddet bekliyebiliyor. 

      İki kilometra kadar uzunluğa sahip çeşitli tırmanma ve inişleri bulunan,  ağaçlık alanların içinden geçildiği harika toprak yolların olduğu bir kaç yürüyüş parkuru bulunmakta. Özellikle ağaçların bol olduğu yüksek tırmanma parkurlarında değişik bir oksijen artığı hissediyorsunuz. Kuş sesleri muhteşem.

     Otelin alacart restaurantları bulunuyor (ekstra ücrete tabi). Otelin ana restaurantı büyük ve kullanışlı. Aşşağıda da göreceğiniz üzere çeşitler fazla. Şefler kesinlikle çok yetenekli yanlızca yemek yemek için bu kadar kilometre kat edilebilir. İçtiğim bir düğün çorbasıyla kendimden geçtim diyebilirim. Özellikle tatlılar inanılmaz. Kahvaltı ve Akşam yemeği deneyimledik. Yemekleri, mezeleri, et çeşitleri, tatlı ve meyve çeşitleri ile kesinlikle 10 üzerinden 10 aldı diyebilirim.  Restaurantlarda su ücretsiz su dışında gazlı içecekler ve alkoller ücretli.

      Gündelik koşturma ve hayattan sıkıldıysanız. Harika bir kaçış noktası olarak İstanbul'un yanı başında NG Sapanca sizi bekliyor.

NG Sapanca  İletişim Bilgileri
+90 264 242 56 00
+90 264 592 09 32
+90 533 938 92 83
NG Sapanca Wellness & Convention Tepebaşı Mah. Şehit Cevdet Koç Cad. No:73 Kırkpınar / Sapanca / SAKARYA
infosapanca@nghotels.com.tr
  







































Yorumlar