KAANLAR SAHUR ETKİNLİĞİ



Kaanlar, Yemek Bloggerları İle Sahurda Buluştu
Geleneksel Türk peynirini; “insansız teknoloji” ile üreten Kaanlar, yemek bloggerları ile sahur etkinliğinde bir araya geldi.
Kaanlar Blogger Sahur Etkinliği”, Süleymaniye’de muhteşem bir tarihi mekan olan;Dâruzziyafe’de gerçekleştirildi. Etkinlikte, Kaanlar Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Şamil Er, Kaanlar ile ilgili bilgiler verdi.  Kaanlar’ın 1978 yılında İstanbul’da kurulduğunu ve Tekirdağ’da günlük 600 litre süt işleyen küçük bir mandıra ile yola çıktığını anlatan Er,  2012 yılında yapılan yatırımlar ile mevcut 450 ton süt işleme kapasitesinin günlük 1200 ton süt işleme kapasitesine çıkarıldığı söyledi. Kaanlar olarak Türkiyede peynir üretiminde ilk 3 firma arasında olduklarını söyleyen Er, zeytinde ise paketli üründe ve toplam tonajda 2. sırada yer aldıklarını belirtti. Toplamda 200 barkodlu ürün ile Türkiyede en geniş ürün gamına sahip marka konumda olduklarının altına çizen Er, 20 ülkeye ihracat yapan ve süt ürünleri ihracat sıralamasında 6. Sırada olan bir firma oldukları belirtti.
Er, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;
“Ürünlerimizde Trakyanın en kaliteli sütünü kullanıyoruz ve ürünlerimizde bitkisel yağ, süt tozu, katkı maddelerbulunmuyor.  %100 süt kullanarak doğal ve güvenilir ürünler üretiyoruz. Ayrıca Kaanlar olarak Helal Gıda sertifikamız var.
Sahurun vazgeçilmez lezzetleri olan Kaanlar ürünleri etkinlikte sahur sofrasını süslerken, bloggerlardan da tam not aldı. Keyifli sohbet eşliğinde devam eden etkinliğin sonunda bloggerlara Kaanlar ürünlerinin bulunduğu paket hediye edildi.

Yorumlar