Shangri-La Bosphorus, İstanbul 2016 Düğün Trendleri




2016’NIN DÜĞÜN TRENDLERİ ÖZLEM SÜER İŞ BİRLİĞİ İLE SHANGRI-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’UN DÜZENLEDİĞİ ÖZEL BİR DAVET İLE TANITILDI

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Özlem Süer ile birlikte gerçekleştirdiği, Uzak Doğu ile özdeşleşen “Lotus” temalı özel bir davetle 2016 düğünlerine yeni bir soluk getirecek düğün trendlerini gelin adayları ve trendleri takip edenler ile buluşturdu.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un tarihi saraylardan esinlenerek tasarlanan mimarisi ve büyüleyici atmosferi ile göz kamaştıran Balo Salonu’nda, 2016 düğün trendleri anlatılırken, Özlem Süer’in çiçeklerden esinlenerek hazırladığı “lotus” temalı özel koleksiyon da tanıtıldı. Davete, Neslihan – Zafer Kozanoğlu, Berrin Zorlu, Sema Çelebi, Serap Altınbaş, Tuğçe Altınbaş ve Prof. Hilal Mocan gibi cemiyet ve iş dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

Uzak Doğu kültürünün zarif dokunuşları ile Türk konukseverliğini harmanlayarak açıldığı günden beri unutulmaz düğünlere imza atan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, 2016 düğünlerine ilham veren etkinliği, Asya kültüründe sonsuzluğu sembolize eden 8 rakamından esinlenerek 8 Ekim 2015, Perşembe günü gerçekleştirdi.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, gerçekleştirdiği masalsı davet ve yeni hazırladığı düğün kataloğu ile sonsuzluğa uzanan rüya gibi düğünlerin akıllardaki resmini çizdi. Canlı performans ve sürprizler eşliğinde gerçekleşen masalsı davette Michelin yıldızlı Fransız Executive Şef Olivier Pistre ve Pastane Şefi Richard Vacher’in özel olarak hazırladığı ikramlar eşliğinde büyülü bir lezzet şöleni yaşandı.

Shangri-La Hakkında:
Merkezi Hong Kong’da bulunan ve Asya-Pasifik bölgesinin en önemli otel zinciri olarak kabul edilen Shangri-La’nın hikayesi, 1971 yılında Singapur’da açılan ilk lüks otel olması ile başlıyor. Shangri-La Hotels and Resorts; Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Endonezya, Fiji, Filipinler, Fransa, Hong Kong, Hindistan, Japonya, Kanada, Malezya, Maldivler, Oman, Singapur, Tayvan, Tayland ve Umman Sultanlığı’nda, Shangri-La, Kerry ve Hotel Jen markaları altında toplam 94 oteli ile hizmet sunuyor.
# # #

SHANGRI-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’DA RÜYA GİBİ DÜĞÜNLERE “EVET”

Uzak Doğu kültürünü Türk misafirperverliğiyle harmanlayarak misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, rüyaları gerçekleştirerek tüm zamanların en unutulmaz düğünlerine imza atıyor.

Bir ömür boyu unutulmayacak hayatınızın en önemli yolculuğu için tarihi saraylardan esinlenerek ihtişam ve zarafetin eşsiz uyumuyla tasarlanan yüksek ve görkemli tavanı, mermer ve aynalarla kaplı duvarları ve büyüleyici atmosferi ile göz kamaştıran düğünlere ev sahipliği yapan Shangri-La Bosphorus, Istanbul yeni evlenecek çiftlere masallardaki gibi bir düğün organizasyonu için “evet’’ diyor.

Düğün organizasyonunuzu bir ziyafete dönüştürecek dünyaca ünlü şeflerin her ayrıntısını tek tek düşünerek hazırladığı leziz menüler düğününüzü unutulmaz kılarken, profesyonel ekibimiz rüyalarınızdaki masalsı düğünün kusursuz geçmesi için hep yanınızda olacak.  Düğününüzün en önemli detaylarından biri olan düğün pastanız ise Fransız Pastane Şefi Richard Vacher’in eşsiz tasarımları ile düğün töreninize lezzet ve anlam katacak.

Kusursuz bir düğün töreni ve eğlence sonrası oluşacak tatlı yorgunluğu da düşünen Shangri-La Bosphorus, Istanbul eşinizle birlikte nefes kesen boğaz manzarası ve lüks bir deneyim sunan Deluxe Bosphorus Suite'de pırıl pırıl bir güne uyanma imkanı sunuyor. Dahası hayatınızın en önemli gününe hazırlanırken keyifli bir gelin hamamı organizasyonu ile CHI, The Spa’da hem ruhunuzu ve bedenizini dinlendirmek hem de sevdiklerinizle birlikte eğlenceli ve farklı bir deneyim yaşamak mümkün

Davetli sayısı doğrultusunda kapasitesi belirlenebilen bölünebilir ferah ve sofistike balo salonu bin kişiye kadar olan düğün törenlerine hizmet verebiliyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 275 8888’i arayabilirsiniz.


İLETİŞİM İÇİN:


Deniz Topsever
İletişim Müdürü
Shangri-La Bosphorus, Istanbul
Tel: (90 212) 310 5183
Website: www.shangri-la.com/istanbul

Elif Bilge Aytekin
İletişim Koordinatörü
Shangri-La Bosphorus, Istanbul
Tel: (90 212) 310 5174
Website: www.shangri-la.com/istanbul
 





























 










Yorumlar