Tepe Majeur






ULUS’TA SOFİSTİKE BİR MEKAN: TEPE MAJEUR


Ulus’ta açılan Tepe Majeur, bahçesi, ahşap ağırlıklı dekorasyonu ve iddialı lezzetleriyle şehrin merkezinde farklı bir alternatif sunuyor. Mekan, iş yemekleri, davetler için biçilmiş kaftan.

Menüden seçme lezzetlere gelirsek Kinoa Salatası; mini salatalık, mini kırmızı biber, taze nane, maydanoz, kapari, nar ekşisi, kuru kayısı, ceviz, akdeniz yeşilliği ve ballı hardal sostan oluşuyor. Balık yemeklerinden teriyaki marinasında somon; Beluga mercimeği, turp, roka salatası, teriyaki sos ve kişniş özellikle belirtmeliyim ki somonun yanına Beluga mercimeği çok yakışmış hem sağlıklı hem lezzetli bir yemekti . Et yemeklerinden öne çıkan fırında özel aromalı dana parçaları; körpe ıspanak, buğday risotto yatağında, peynir dolgulu fıstıklı piliç fileto da menünün iddialı yemeklerinden baby patates ve mevsim sebzeleri eşliğinde sunuluyor. Tatlılardan ise tahinli çıtır kabak mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında yerini alıyor. Tepe Majeur’de çocuklu aileler unutulmamış ve özel bir çocuk menüsü oluşturulmuş. Tepe Majeur’un mutfağı ise Şef Süleyman Ertunç’a emanet! Özellikle serviste çok ince ve hoş bir detay göze çarpıyor şöyle ki yemekler bayanlara öncelik verilerek sunum gerçekleştiriliyor. 







Tepe Majeur, şehrin tam merkezinde, ağaçların içerisinde, havuz başında, kır düğünü alternatifi de sunuyor. İsterseniz muhteşem dekorasyona sahip davet salonunda isterseniz de yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği bahçede, dünya evine adım atmak… Karar size kalmış! Mükemmel bir düğün için her şeyin düşünüldüğü Tepe Majeur, masal gibi düğünlere evsahipliği yapıyor. Tepe Majeur’ün düğün uzmanları, A’dan Z’ye her şeyi hesaplıyor ve hiçbir detayı atlamadan hayallerdeki düğünleri gerçeğe dönüştürüyor. Büyüleyici süslemeler, yaklaşık 2000 kişiyi ağırlayabilecek kokteyl alanı, 


havuz başında 500 kişilik alanı ve 300 kişilik kapalı davet salonuyla, Tepe Majeur tüm sevdiklerinizin yanınızda olmasını sağlıyor. Deneyimli şeflerin Türk ve Dünya Mutfağı’ndan seçme lezzetlerle düğün menüsünü oluşturduğu Tepe Majeur, farklı düğün paketleri de sunuyor. Hayallerinizi süsleyen düğün paketleri içerisinde; çiftle özel görüşülerek hazırlanan düğün menüsü, havuz başında veya fuaye alanında kokteyl, dekorasyon, müzik sistemi, fotoğraf, özel tasarlanmış düğün pastası ile ikramlar yer alıyor. Hatıralardan silinmeyecek özel organizasyonlara imza atan Tepe Majeur’de,  dekorasyon, müzik sistemi ve fotoğraf dahil, limitsiz yerli içkinin ve et menünün dahil olduğu düğün organizasyonlarında kişi başı fiyat 190 TL’den başlıyor. Nisan sonuna kadar yapılacak rezervasyon fırsatları hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 257 92 20 numaralı telefonu aramanız yeterli.

Yorumlar