Tefal tüm dünyada 60’ıncı yılını kutluyor



Türkiye’de olduğu gibi dünyanın 120 ülkesinde pişirme ve küçük ev aletleri kategorisinde lider markalardan biri  olan Tefal bu yıl tüm dünyada 60’ıncı yılını kutluyor. Türkiye’de 20 yıldır kadınların evlerinde “mutlaka olmalı/vazgeçilmez marka” olarak tanımladığı Tefal’in doğum günü Groupe SEB Pazarlama Direktörü Zümrüt Tamer ve Arda Türkmen’in ev sahipliğinde Mükelef Karaköy’de düzenlenen davetle kutlandı.

Dünya mutfağını “yapışmaz tava” mucizesiyle tanıştıran Tefal, 60’ıncı yılını kutluyor. 1956 yılında Fransız mühendis Marc Grégoire’nın Tefal adıyla kurduğu şirketi ve Paris’te açtığı ilk mağazası ile yoluculuğuna başlayan Tefal, bugün 120 ülkede pişirme ve küçük ev aletleri kategorisinde dev bir marka olarak 6 nesildir yoluna devam ediyor. 


Dünyada kutlanan 60’ıncı doğum günüyle birlikte Türkiye’de 20 yıldır Türk kadınının da “vazgeçilmez markalar” listesinde olan Tefal, hayat dolu fikirleriyle hayatı değiştirmeye devam ediyor. 


Tefal’in başarısındaki en önemli sırrı inovasyon olarak belirten Groupe SEB Pazarlama Direktörü Zümrüt Tamer, markanın özünde bulunan yenilikçi ruh, öncü AR-GE uygulamaları ve tüketicilerin ihtiyaçlarını anlama yeteneğinin, altı nesildir Tefal’in büyüyen başarısının formülü olduğunu söyledi.
Tefal’in 60’ıncı yılı için hazırladığı özel menü ile davetlileri Mükellef Karaköy’de karşılaya Arda Türkmen, Tefal ile uzun yıllardır süren stratejik işbirliğinin kariyerinde önemli bir yeri olduğunu belirtti. Yemek yapmayı bir yaratıcılık yolculuğu olarak tanımlayan Türkmen, Tefal’in inovasyonları ile sunduğu her yeni ürünü mutfağında keyifle denediğini dile getirdi.
60 yıldır tüketicilerinin hayatlarını değiştiren etkili, uyumlu ve esnek ürünler sunan Tefal, şimdi geleceğin akıllı ürünleri ile çalışmaya devam ediyor. Kısa süre sonra tüm dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunulacak olan akıllı düdüklü ve tavalardan dijital çoklu pişiricilere kadar Tefal‘in yeni ürünleri dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de nesillerin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.




Tefal hakkında;
Tefal, 1945 yılında yapışmaz tavayı icat ederek, yemek yapmayı kolay ve zevkli hale getiren bir devrime imza atmış oldu. Bu gün 120 ülkede faaliyet gösteren Tefal, yapışmaz tencere ve tavalar, düdüklü tencereler, elektrikli pişiriciler, yiyecek içecek hazırlama cihazları, ütüler ve tartılar ile dünyanın bir numaralı üreticisi haline geldi. Ürün ve teknolojisi ile alanında inovatif çözümler sunan Tefal, 1994 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyet gösteriyor.

Yorumlar