Sianji Wellbeing Resort



360 derece Yenilenme Deneyimi
Zihin Beden Ruh


Bodrum'un en güzel bölgelerinden Kadıkalesi'nde, 2009 Ağustos ayında Sianji HotelsGrubu tarafından hizmete sunulan dünyanın 7 harikasından biri Babil'in asma bahçeleri konseptinden uyarlanarak inşa edilen Sianji Babil'in Asma Bahçeleri, konforlu bir otel ve residence olmanın yanı sıra, yılın 12 ayı açık sağlık, güzellik, keyif ve eğlence merkezi.


Suiteler ve villalardan oluşan otel ve rezidanslarında ayrıcalıklı hizmet veren Sianji Babil'in Asma Bahçeleri, güzellik ve sağlık merkezi, restoranlarıyla 12 ay boyunca Bodrum'da olmak için farklı nedenler yaratıyor. Misafirler kendi zevk ve tatil beklentilerine uygun odayı seçtikten sonra farklı mutfaklardan oluşan restoranlarda da damak tadlarına uygun gurme ya da sağlıklı lezzetleri seçebiliyorlar.


Sianji Babil'in Asma Bahçeleri Detoks uzmanları, Diyetisyen denetiminde 12 ay boyunca sağlıklı yaşama yönelik programlarıyla ziyaretçilerin doğal yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor. Eiffel Diyet Restoranda sağlıklı alkali diyet menüsü sunuluyor. Enbu Raw Food restoranında ise kurutulmuş sebze ve meyvelerle hazırlanmış sağlıklı gurme yiyecek kombinasyonları ile oluşturulan Raw food menüsü sunulmakta, ayrıca sağlık merkezinin içinde bir detoks barı bulunmakta. Anlaşmalı klinikte uzman doktorlar tarafından kan tahlilleri, vücut analizleri yapılarak Uzmanlar eşliğinde hangi programın kendilerine uygun olduğuna misafirlerimiz karar veriyorlar. Konuklar, yılın her döneminde diledikleri tarzda bir suite oda veya rezidans kiralayarak uzmanlar eşliğinde zayıflayabiliyor veya detoks yapabiliyorlar.


Sianji Babil'in Asma Bahçeleri'nin Sağlıklı Yaşam merkezi ve Muu Spa konuklarının sağlıklı beslenme ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmeleri için uygun ortamı sağlayarak onları eğitmeyi v yaşam tarzlarını değiştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Sianji Life Wellbeing Center & Muu SPA 12 ay boyunca 3 farklı tam pansiyon pakette sağlıklı yaşam desteği almak mümkün.Bunlar;


Master Detox (Sıvı Orucu): Geleneksel sıvı beslenme yöntemidir. Sadece yeşil sebze suları ve meyve suları, ve bazı takviyeler ile sindirim sistemini durdurarak bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar ve toksinlerden en hızlı şekilde arınmanızı sağlar.


Raw Food Detox: Lezzetli meyve karışımları, vücudunuzu güçlendirici doğal takviyeler ve günde 3 kez gurme Raw food öğünleri ile sindirimi devam ettirirken arınmanızı sağlar.


80-20 Alkali Diyet: Bu program size vücudunuzun alkali dengesini sağlayarak günlük hayatta nasıl beslenmeniz gerektiğini uygulamalı olarak öğreten programdır. Programın felsefesi lezzetli ama sağlıklı öğünlerinizi %80 Alkali, %20 Asidik oranda size sunar. Bu program her yaştan herkese uygundur.

12 ay boyunca detoks ve alkali diyet programları ile tercihinize göre size özel hazırlanmış villa ya da suitelerde konaklayarak sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. Ozon terapisi, Lenf direnajı gibi çok çeşitli antiaging uygulamaları ile sağlıklı yaşam programları sırasınca güzelliğinize güzellik katacak ve tamamen yenieceksiniz. 


Misafirlerimiz için kendilerini özel hissedecekleri diğer bir mekan ise Muu Spa' da dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen terapistlerimiz kendi kültürlerinin masaj ve terapilerini uygulamak için konuklarımızı beklemektedirler. Anadolu ve Mezopotomya uygarlıklarında sıkça kullanılmış Hamam konseptide Muu Spa'da bir başka. Burada geleneksel hamam, kese, köpük masajı, VIP Hamam, aile hamamı gibi farklı alternatifler bulunuyor...


Muu Spa & Wellness VIP salonları ile de Bodrum'da bir ilki misafirlerine sunuyor...Konuklar diledikleri takdirde VIP hamamdan yararlanırken, VIP masaj odalarında masaj sonrası jakuzide çikolata, şampanya banyosu da yapabiliyor...

Yeni bir Gurme deneyim... Elani Beach Restaurant


Ne muhteşemdir Akdeniz, her kültürden bir damla bulabilirsiniz? Mevsimine göre değişen yemekleri ile ne zengindir Akdeniz mutfağı... Elani'de sizlere Akdeniz çanağındaki kültürlerin yemeklerinden sizlere özel seçtiklerimizi sunuyoruz. Tabiki Elani yorumuyla. Gündüzleri Beach olarak herşeyden uzaklaşıp dinlenmenizi akşam saatlerinde de misafirlerimize eşsiz bir gurme deneyim sunuyoruz. Kumsal'ın hemen üstünde bu muhteşem gurme lezzetleri tadarken gün batımına hayran kalacaksınız. Sürprizlere hazırlıklı olun.


 İster yaşa, ister kirala

Rezidanslar, sahiplerinin isteğine bağlı olarak dönemsel olarak butik otel tarzında Sianji tarafından işletiliyor. Gelirin %75'ini rezidans sahibi alırken %25'ini işletme alıyor. Rezidans sahipleri satın alma rakamlarını 10 ila 12 yılda geri kazanırken, yatırımları ise ömür boyu 5 yıldızın üstünde bir konseptin içerisinde yer alıyor.

Yorumlar