Bistro
Cabana Kayışdağı'nda Yeditepe Üniversitesi ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesine yakın bir noktada bulunuyor.
Bistro Cabana 1,5 senelik bir restorasyonla tüm dış
cephe ve kısmi iç mekan kaplamaları Pruva Yapı tarafından yapılmış. Çağdaş, iki katlı bir mekan burası. Binanın yarısı zeminden çatıya kadar çok
yüksek tavanlı. Tavandan sallanan büyük modern ve tiyatro spotlarını
çağrıştıran lambalarla aydınlatılıyor. Ayrıca teknolojiden yararlanarak yemek salonu üstü açılarak bir bahçeye dönüşebiliyor. Büyük bir Amerikan barı da var. Üst kat
bu yüksek tavanlı bölüme bakıyor. Çok
kaliteli bir dekorasyon kullanılmış. Üst katta adeta nişlerde özel oturma
odaları tasarlanmış. 3 ya da 4 koltuklu, kanepeli ve sehpalı bu odacıklarda
özel küçük davetler düzenlemek bile mümkün. Teras gibi kabul edebileceğimiz
salonda da masif ahşap büyük bir masa var. Ayrıca üst katta müzik sahnesine bakan bir loca oluşturulmuş. Bu restoranta bence çok hoş bir cafe demekte mümkün.
Asla dondurulmuş gıda
kullanmıyorlar, her şey taze tüketiliyor, baharatlar Hatay'dan geliyor, fasulye
İspir'den yani her şey yetiştiği yerden temin ediliyor. Kahvaltıda
verilen tüm reçeller ev yapımı. Pizza fırını İtalya'dan gelmiş.
Makarnalar ise spagetti dahil orada kendileri tarafından üretiliyor.
Cabana, bence yemeklerinin lezzeti, ambiansı ve hizmet kalitesi açısından çok iyi bir yerde. Fiyatları da çok makul.
Kayışdağı'na kadar gitmeye kesinlikle değer.
Bistro Cabana Kayışdağı Cad. 282/1 Ataşehir
Tel:
(216) 577 84 84
Twitter: http://twitter.com/bistrocabana
İnstagram: http://instagram.com/bistrocabana
Dekorasyon ince detaylarla zenginleştirilmiş.
Farklı farklı oturma gurupları kullanılarak her köşede ayrı bir konsept yaratılmış.
Üstü açılarak bahçeye dönüşen yemek salonunun üsten görünümü.
Yukarıda belirttiğim locadan müzik sahnesinin görünümü
Küçük detaylar yaşanan bir ev hissiyatı uyandırıyor.
Bistro Cabana’nın Benjamin'i kapıda sizi karşılıyor.
Kendi
yaptıkları meyvalı limonatalarına bayıldım. Her zaman limonatada çileği sevmişimdir.
Bonfile Carpaccio
Mozzarella Caprese
Kinoa ve Füme Somon
Bistro
Cabana’da saat 16:00 itibari ile DJ müziği başlıyor. Türkçe Pop
ağırlıklı sahnede yer alan isimler çok başarılı. Programın saat
21:00 de başlıyor.
Çarşamba ve Cuma akşamları Volkan Gürel
Perşembe akşamları Emre Altınok
Cumartesi akşamları Güvenç Dağüstün ve Orkestrası
Salı ve Pazar akşamları ise Dj Ayberk
Rezervasyon için: 0 534 274 75 75
Etli pazı
sarmasını bir laz olarak çok başarılı buldum ve bayıldım. Hatta iddialı olacak ama annelerimizin yaptığına çok yakın.
Penne All'arabiata al dante kıvamı
ve leziz hafif acılı domates sosuyla bayıldım.
Pancarlı Risotto benim gibi risotto seven bir insan için değişik bir deneyim.
Taş
fıırından çıkma Füme etli parmesanlı pizzanın inceliğine ve lezzetine bayıldım resmen sildim süpürdüm diyebilirim.
Pizza hamuruyla yapılan içinde köfte ve sebze bulunan süpriz köfte güzel ve lezzetli bir seçenek.
Kuzu Lokum yumuşacık lokum gibiydi lezzetine bayıldım.
NY
Chessecake yanına çilekli dondurma eşimin uzmanlık alanına giriyordu ve kendisi çok beğendi.
Çilek ve çilek soslu vanilyalı dondurmalı tatlı benim gibi sütlü tatlı severlerin kalbini kazanacak bir tatlı.
Yorumlar
Yorum Gönder