LEBNAAN
hakkında ;
Lübnan mutfağını
Yeşilköy İskele’ye taşıyan Lebnaan, en seçici damakları bile kendine aşık
edecek lezzetlerine artı olarak farklı atmosferi, enfes deniz manzarası, özel
ortamıyla dünden bugüne Lübnan mutfağı, Arap, Türk, Yunan, Ermeni, Hint,
Fransız dünyasından etkilerle oluşmuş bir Akdeniz ülkesinin kültürel ve doğal
zenginliklerini yansıtıyor. Türk damak tadına yakınlığının yanı sıra, farklı
lezzetleri bir araya getirme biçimiyle de hayranlığınızı kazanacak bu mutfağın
en belirgin özelliği, baş döndürücü çeşitlilikteki mezeleri. Beyrut’un en usta
ve tanınan şeflerinden Ahmad Mansour’un elinden, sizi şimdiye kadar benzerini
tatmadığınız, hatta belki ismini bile duymadığınız lezzetler bekliyor.
Ayrıca şuanda
LEBNAAN BALIK zengin menüsü ile Usta şeflerimizin hünerli
ellerinde hayat bulan deniz ürünlerimiz ve birbirinden lezzetli tatlar günün
her saatinde en taze malzemelerle özenle SİZLER İÇİN
hazırlanmaktadır.
Şirket yemekleriniz ve
kusursuz geçmesini planladığınız tüm özel organizasyonlarınız
için sizleri bu tasarımı şık mekanımıza bekliyoruz;
Yeşilköy Marina
İstanbul gece hayatında önemli bir isim olan Cengiz Can Akçay daveti üzerine Lebnaan Restaurant'ın tatlarını deneme fırsatı bulduk. Restaurant marinanın en başında denize karşı çok merkezi bir konumda bulunuyor. Otantik ve hoş bir dekorasyonu var. Özellikle çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Tattığımız mezeler çok lezzetliydi. Benim favorim patlıcan ezmesi, paçanga ve kalamar oldu. Keyifle lezzetli bir kalamar keyfi yapmak için ideal bir restaurant. Ayrıca sonrasında gelen minekop kavurma usta ellerden çıkmış çok keyifli bir lezzetti.
Yorumlar
Yorum Gönder