Geçen hafta Gaziantep'te bulunan Reisoğlu Baklava & Fıstık imalathanesine ve şubelerine misafir olduk.
Gastronomi Bölüm Başkan'ımız İlkay Gök Hocamız , hepinizin tanıyıp sevdiği Özlem Mekik, Blogger dostlarımızdan Beyhan(Beyhaninmutfagi), Alper(Negezdik) ve Doğancan(Spontanist)ile lezzet dolu iki gün gastronomik bir tur yaptık.Organizasyonu eşim(lezzetpusulasi) yaptı.
Sahipleri Hasan Basri Büyük ve Bayram Tuncay Beyler bizleri en iyi şekilde ağırlamak için ellerinden geleni yaptılar.
Helal sertifikalı yeni bir işletme 3 ay önce açılmış olmasına rağmen Antep halkının beğenisini kazanmış tabi ki bizim de..
Glikoz şurubu kullanılmadan imal edilen baklavalar ağızda önce sade yağ sonra fıstığın nefis aromasını bırakıyor.İşletmenin ayrıca Nizip'te fıstık işleme tesisleri de bulunuyor.
Gezdik gördük işletmenin temizliğine hijyene verilen öneme hayran kaldık..
Fıstığın merkezi Nizip..
İmalathane'deki hijyen bizi çok etkiledi tebrikler..
Bizden tam puan aldı bu baklavalar..
Fıstığın her türü kendi tesislerinde üretiliyor..
Bu da benim sevdiğim yaprak şöbiyet..
Şehitkamil Gazi Muhtar Paşa Bulvarındaki şubeleri geç saatlere kadar hizmet veriyor.Ayrıca üst kattaki yöresel oturma salonu gruplara kapatılabiliyor.Nizip'te de bir şubeleri var.
Su böreğini de mutlaka tadın bayılacaksınız..
Türkiye'nin neresinde olursanız olun bir telefonla sipariş verebilirsiniz.
Tel.0342 215 17 57
Adres: Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No.31/A Gaziantep
Yorumlar
Yorum Gönder